111 – Belianes: Curs d’iniciació a la construcció de marges (14 a 16 d’octubre)

Els Amics de l’Arquitectura Popular ens complau informar-vos i convidar-vos  al “Curs d’iniciació a la construcció de marges” que realitzarem a Belianes (Urgell) el dies 14, 15 i 16 d’octubre de 2022. 

El divendres 14 d’octubre es realitzarà el passi del vídeo “La Guiomar i la Sargantana”,  a continuació un debat obert i una xerrada d’introducció a  la construcció de marges amb la tècnica de la pedra seca. Es tracta d’una activitat inclosa dins el curs, però que no requereix inscripció i està oberta a tothom.

Les inscripcions les podeu fer  a través del  formulari  https://scur.cat/D20GY0  o el correu administracio@belianes.cat  i,  per a qualsevol consulta, envieu-nos un missatge a correu.arquitecturapopular@gmail.com.

Entre altres objectius com en els anteriors cursets que hem realitzat es pretén que els participants rebin una formació bàsica per aprendre a construir un marge amb la tècnica constructiva de la pedra en sec en tot el seu procés, coneguin els materials i a utilitzar correctament les eines de treballar la pedra. 


Això es farà intentant refer o restaurar totalment un marge sobre el que es treballa amb la màxima habilitat  possible i amb l’aparença que li escau. 

.