44 – “Setmana de la Pedra Seca”: “Fem Camí – Fem Castellar” (29 de novembre de 2020)

L’Ajuntament de Castellar del Vallès, en col·laboració amb el Centre excursionista de la vila, ha programat una senzilla excursió guiada i divulgativa amb el propòsit de donar a conèixer, a tots els participants, una petita part d’aquest antic patrimoni local, al mateix temps que es gaudeix d’una agradable caminada.

Excursió. Itinerari matinal d’uns 7 km

La ruta, guiada per membres del Centre Excursionista de Castellar del Vallès, ofereix la possibilitat de retre visita a quatre edificacions que han estat recuperades i reformades pel Grup de recerca de la pedra seca del Centre i, alhora, observar l’aspecte actual que presenta una barraca derruïda. Els membres d’aquest agrupament, explicaran el com i el perquè d’aquestes construccions.

També es visitarà l’ermita romànica de Sant Pere d’Ullastre, indret que acull l’exposició artística que mostra l’obra d’en Josep Llinares.

Cal portar calçat còmode per a caminar per la muntanya així com quelcom per a menjar i beure. Aquesta sortida romandrà subjecte a les mesures que les autoritats sanitàries dictaminin en el moment de portar-la a terme, derivades, com és natural, a afrontar els efectes de la pandèmia del Covid-19.

“Setmana de la Pedra Seca”:

.