42 – Presentació del catàleg de l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” (Bonastre, 14 de desembre a les 18 h)

.

El dilluns 14 de desembre, a les 18 h, a Bonastre (Baix Penedès) es farà la presentació del catàleg de l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya”.

El catàleg ja està a la venda (10 euros). Es pot aconseguir a:

https://llibreria.gencat.cat/product_info.php?products_id=9723

Aquesta exposició ha estat organitzada per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural (DGCPAC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional (APSAT).

Va començar la seva itinerància per Catalunya al Centre d’interpretació de la pedra seca de Torrebesses (Segrià) el novembre de 2019. Ha continuació ha estat al Centre d’Estudis de Castellar del Vallès (Vallès occidental), Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta (Montsià), a la Societat L’Amistat / Centre d’Estudis Cadaquesencs (Alt Empordà) i a Manresa (Bages). Actualment està a Bonastre (Baix Penedès).

A continuació està previst que vagi, ja el 2021, a: Fundació el Solà de La Fatarella (Terra Alta), Olot (Garrotxa), Tortosa (Baix Ebre), Torrelles de Llobregat (Baix Llobregat), Esterri d’Àneu (Pallars Sobirà), Sitges (Garraf), Móra la Nova (Ribera d’Ebre) i Girona (Gironès).