180 – Amics de l’Arquitectura Popular: Sant Martí de Maldà

El dissabte 25 de maig organitzem la 2a Jornada “PEDRA, IOGA I CULTURA” a Sant Martí de Maldà, conjuntament amb la professora de ioga Sra. Pili Buxeda i el Grup de Recerques de les Terres de Ponent.

Ens trobarem davant del Bar Foment de St Martí de Maldà i amb el guiatge del Sr. Miquel Torres i Benet  visitarem el Parc de les Rodes de l’Urgell, que té el seu origen quan el Sr. Josep Amenós va decidir rehabilitar una antiga cabana de voltadel segle XVIII, que va convertir en una capella rural. Des de llavors no va parar d’embellir tot l’entorn amb pedres, rodes i arbres decorats amb dibuixos i pintats per ell mateix, amb la qual cosa va crear aquest singular Parc de les Rodes.

Després es realitzarà la sessió de ioga al Celler Cal Cabo situat en un antic Castell i seguidament es realitzarà un tast de vins al mateix celler.

I a la tarda,  per a qui vulgui, es farà una visita guiada a Sant Martí de Maldà, veurem les pintures de Jaume Minguell, carrer castell i capella, l’església, portals del segle XII i XVI, detalls dels carrers, cases modernistes, el Foment, ermita de sant Roc, …

El preu de la jornada (visita+ioga+tast+dinar)  és de 28€ pels socis dels Amics de l’Arquitectura Popular i 33€ pels no socis.

Podeu fer la vostra inscripció fins el dimecres, 24 de maig, a través d’aquest formulari i fer el pagament mitjançant una transferència al compte dels Amics de l’Arquitectura Popular ES1731400001910011182700 (Caixa Guissona)

En el cartell adjunt hi trobareu tota la informació (punt de trobada, horaris, activitats, …). 

Us hi esperem, salut i pedra!

.

.