68–Presentació d’un vídeo sobre l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya” a Sant Quintí de Mediona

El 4 de juny de 2021 es va fer la presentació d’un vídeo de 33 minuts sobre l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya”que s’està fent a Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès), organitzada pel Institut d’Estudis Penedesencs (I.E.P.).

Aquest vídeo, de 33 minuts, ha estat fet pel Institut d’Estudis Penedesencs, arran que es va exhibir a Bonastre (Baix Penedès) del 23 d’octubre de 2020 al 10 de gener de 2021 i per causa de la COVID no va poder ser visitat per tothom que volia veure l’exposició, amb el desig de posar-lo a l’abast de qui no pugui fer un visita presencial o bé l’hagi fet i vulgui tornar a gaudir de l’exposició. Així mateix s’ha volgut que sigui molt didàctica perquè pugui ser aprofitada per les escoles per apropar la pedra seca als infants i joves estudiants.

La realització i muntatge és de la seva presidenta, Dolors García Martínez. 

Cal remarcar que no és exactament un vídeo sobre l’exposició, sinó que parteix dels seus continguts, reflectint tot el que l’exposicó recull i en alguns moments ampliar en nombre d’imatges per adaptar-lo al ritme que un vídeo requereix.    Aquest vídeo es pot veure a YouTube:

Aquest vídeo es pot veure a YouTube:

.