41 – “SETMANA DE LA PEDRA SECA”: ORÍGENS, Escola Taller de Bioconstrucció (les Planes d’Hostoles)

L’Escola-Taller de bioconstrucció ORÍGENS és un centre de formació que a través dels seus cursos i tallers promou les diferents tècniques constructives i materials idonis per a una construcció respectuosa i saludable pels éssers vius que s’hi relacionen.


Creiem fermament en el treball en equip i en les relacions de sinergia amb altres entitats, i vetllem sempre per col·laborar amb la xarxa de professionals i d’experts en els diversos àmbits dels quals oferim formació.


A l’Escola-Taller realitzem cursos i tallers formatius de pedra seca, fusta, entramats vegetals, revestiments naturals, permacultura, entre d’altres. En tots ells predomina la pràctica i l’experimentació com a motor d’aprenentatge.


El pròxim 27, 28 i 29 de novembre de 2020, en del marc de la “Setmana de la Pedra Seca”, tenim previst realitzar el Taller de pedra seca amb la participació de professionals de gran expertesa de la tècnica constructiva i amb la col·laboració d’entitats com: l’Observatori del Paisatge, Adrinoc, Col·labora x Paisatge, Tosca Serveis ambientals d’educació i turisme, el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, l’APSAT, entre altres.

Per a més informació podeu consultar els següents enllaços;

Web https://escolaorigens.com/

Formació en Pedra Seca https://escolaorigens.com/?p=2355

“Setmana de la Pedra Seca”:

.