222 – Darrers dies per inscriure activitats a la Setmana de la Pedra Seca 2023

El termini per d’inscripció per la quarta edició de la Setmana de la Pedra Seca estarà obert fins divendres 17 de novembre. L’esdeveniment cultural tindrà lloc entre el 24 de novembre i el 3 de desembre de 2023

A un mes de la celebració de la 4a Setmana de la Pedra Seca, ja hi ha més d’una quarantena d’activitats confirmades que giren al voltant de tres eixos temàtics: la descoberta, l’aprenentatge i la divulgació. Entre les propostes hi ha jornades amb experts sobre pedra seca, propostes de voluntariat per reconstruir construccions de pedra seca, rutes guiades o exposicions, entre d’altres.

Per participar en la Setmana de la Pedra Seca només cal organitzar una activitat relacionada amb aquesta temàtica entre el 24 de novembre i el 3 de desembre de 2023. La convocatòria està oberta a institucions, entitats públiques i privades, col·lectius i grups de voluntaris i voluntàries vinculades al manteniment i difusió del patrimoni i/o l’ofici de la pedra seca.

El termini per inscriure activitats estarà obert fins divendres 17 de novembre i poden fer-se a través del formulari del web oficial: www.setmanapedraseca.cat, on també poden consultar-se ja el calendari i mapa d’accions confirmades.

La 4a edició de la Setmana de la Pedra Seca es celebrarà entre el 24 de novembre i el 3 de desembre, coincidint amb el cinquè aniversari de la declaració d’aquesta tècnica com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO.

.

.