188 – Sant Vicenç de Calders: Cloenda “L’ànima de la pedra seca”

Després de quatre mesos d’activitats al voltant de la Pedra Seca, el dissabte 1 de juny es va clausurar el programa “L’ànima de la Pedra seca”.

Va tenir lloc en un espai històric i emblemàtic com és el Molí del Sebastià de Sant Vicenç de Calders. S’hi van recitar poemes de la Nati Soler Alcaide acompanyats per la música de guitarra de Javi Martínez.

S’hi feren els parlaments a càrrec de les entitats organitzadores (Grup de Pedra Seca de Sant Vicenç de Calders, Grup d’art Polièdric i GEVEN) tot tancant l’acte l’alcalde del Vendrell Sr. Kenneth Martínez. En acabar, el col·lectiu Terra i Taula oferí un tast amb productes de proximitat.

Durant aquests mesos, es van realitzar diversos actes. Un d’ells va ser un recorregut per la Ruta 1 (Voltants del Molí del Sebastià) on a cada element s’hi van recitar poemes i es pogué gaudir alhora de música en directe.

L’altra activitat a destacar va ser la taula rodona “Parlem de Pedra Seca” a càrrec de Sergio Coll, Marta Ferré, Joan Benach i Marc Robert. Els ponents van ser presentats per Joan Descals i va moderar el debat Josep Borrut.

.

.

.

.

.