176 – Acció contra el vandalisme a la pedra seca a la Segarra

Degut a les agressions en forma de pintades sobre elements del patrimoni arquitectònic rural que hi va haver a finals de l’any 2023 a la Segarra, l’Espitllera Fòrum d’Estudis Segarrencs (EFES), la Fundació Jordi Cases i Llebot i  els Amics de l’Arquitectura Popular hem organitzat pel proper diumenge, 12 de maig, una acció per restituir l’aspecte original d’una cabana de volta situada al municipi de Plans de Sió. A la vegada esperem que serveixi per denunciar la inacció de   l’administració  per protegir i conservar aquest valuós patrimoni.

Si voleu participar-hi ens trobarem a la mateixa cabana, la seva localització la trobareu indicada en el següent enllaç  https://ja.cat/LuQar  i l’hora d’inici serà a les 10:00h. 

Es tracta d’un cabana situada vora la cruïlla de la carretera L-310 i L-303, en la que els Amics de l’Arquitectura Popular ja hi vam fer una acció de restauració i neteja.  Us hem volgut adjuntar tres fotografies d’aquella actuació, potser alguns de vosaltres us hi reconeixereu.

També us adjuntem el cartell amb tota la informació.

,

.

.

.