160 – Calendari Pedra Seca 2024

Fabulós calendari 2024 de la mà d’Albert Gavaldà (Relleu i Entorn).

Una associació que es dedica a fer murs de pedra seca integrant en mig dels blocs de pedra una amb forma de cor, tal com si fos la seva firma o el desig de deixar algun missatge dins la seva obra.

Tot sentint els versos d’una cançó que parlava d’un cor de pedra que es transformava en vímet l’Albert va pensar en preguntar-li a l’Anna Sínia si en podria fer un.

I la idea va anar creixent…12 propostes artístiques amb forma de cor pels 12 mesos de l’any.

12 projectes vinculats amb la producció agroecològica, el turisme sostenible, l’art i l’artesania, la roba ecològica, la conservació de llavors, i dels coneixements ancestrals com la cistelleria.

I 12 cors de pedra més que formen part del paisatge on Relleu i Entorn ha estat treballant de manera incansable posant el valor un ofici antic ple de futur.

En aquest calendari 2024 pots trobar aquests 24 cors i els 13 projectes que esperem que t’inspirin a formar part del canvi.

En format allargat, amb les llunes del mes, espai per a poder escriure-hi i 12 recomanacions musicals amb lletres de marges i pedres.

Si voleu saber més d’aquests margers professionals de la pedra seca, podeu visitar la seva web a: https://www.relleuientorn.cat

On podeu trobar el calendari?

Hem repartit el calendari per diferents botigues i espais de confiança. Si t’interessa adquirir-ne un i no saps on buscar-lo tens dues opcions: acudir a una d’aquestes botigues/espais que et relacionem a continuació, o adquirir-lo via “en línia” als dos enllaços que trobaràs també al final d’aquest llistat. Moltes gràcies a tots i totes!

Arbolí: @liana_espaideterritori

Reus: @elbrot_reus@batabatbotiga@guadillibreria

La Selva del Camp: @la_segalla

Valls:  @llibreriaroca@llibreria_tram@labajoca

Alcover: @elbotjar

Bràfim: @labrostada

Montblanc: @labaldufa.montblanc@llibreriarequesens

Esplugues de Francolí: @museuvidarural

Les Preses:  @fornlafogaina

Olot:@fornlafogaina

Banyoles: llibreria blanch

Mieres: busca la Tania

Torroja de Segarra: La Garbiana

Flix: @lacopi3m10

Móra la Nova: @el_nuvol

Móra d’Ebre: Papereria Bassa 

Tarragona: @llibreria_la_capona

Figueres: @llibreriabookman@llibrerialaploma

Figuerola del Camp: @setdoli

A l’univers:

www.lesrefardes.coop

www.annasinia.org

.

.

.

.