16 – Exposició “Tot un món de pedra seca” (Castelló d’Empúries

“Tot un món de pedra seca” és un material pedagògic per al coneixement del patrimoni de la pedra seca a la comarca de l’Alt Empordà, desenvolupat per ADRINOC en el marc del projecte “COL·LABORAxPAISATGE”. Un material inicialment per itinerar per escoles i instituts i que ara es transforma també en exposició itinerant i es presenta per primera vegada fora de l’àmbit educatiu.

La inauguració de l’exposició “Tot un món de pedra seca” tindrà lloc el dissabte 9 de novembre a les 12 hores a l’EcoMuseu-Farinera de Castelló d’Empúries.

L’exposició explica les principals tipologies constructives de pedra seca a casa nostra, les principals tècniques, materials i eines de treball així com altres elements essencials per comprendre aquest patrimoni i la seva importància com a element vertebrador del nostre territori.

Compta també amb una web de suport (www.totunmondepedraseca.cat) que inclou més de 50 continguts complementaris i dues propostes de sortides per al coneixement de la pedra seca al territori.

“Tot un món de pedra seca” es podrà veure de forma gratuïta a l’EcoMuseu-Farinera fins al 12 de gener de 2020.