142 – Tercera Setmana de la Pedra Seca (25 de novembre al 4 de desembre)

Aquesta és una setmana per a l’organització i promoció d’activitats relacionades amb la pedra seca arreu dels Països Catalans que visibilitzi i posi en valor tant el patrimoni i l’ofici de la pedra seca com l’important teixit d’entitats, col·lectius i voluntaris en què se sustenta el coneixement, la divulgació i el manteniment de la pedra seca a casa nostra.

Enguany, la Setmana de la Pedra Seca tindrà lloc entre el 25 de novembre i el 4 de desembre de 2022, coincidint amb el 4rt aniversari de la declaració de la tècnica de la pedra seca com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per part de la UNESCO el 28 de novembre de 2018.

Aquest any tenim novetats importants:

A partir d’aquesta edició, la SPS serà impulsada per l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Ajuntament de Torrebesses amb el suport de Col·laboraxPaisatge. Les xarxes socials i el funcionament general seran els mateixos, però coordinats directament des de l’Associació de Micropobles.

La Setmana de la Pedra Seca estrena web pròpia:www.setmanapedraseca.cat. Hi podreu trobar el formulari d’inscripció i el calendari i mapa d’activitats, així com totes les informacions de la SPS.

També tenim una nova adreça de correu electrònic: info@setmanapedraseca.cat.

Per qualsevol dubte o qüestió, la Mònica Carrasco us atendrà en aquesta adreça.

S’adjunta la nota de premsa, i com a entitat col·laboradora de la Setmana de la Pedra Seca, us convidem a fer difusió d’aquesta proposta entre totes les entitats, col·lectius i persones que considereu oportunes, així com als mitjans de comunicació que considereu oportuns, per tal de fer-la arribar a tots els racons dels Països Catalans i omplir-los d’activitats relacionades amb la pedra seca. Així mateix, si en teniu possiblitat, us animem a que organitzem també una activitat en el marc de la Setmana de la Pedra Seca.

Totes aquelles entitats, col·lectius i persones que vulguin participar en la Setmana de la Pedra Seca i organitzar una activitat, l’han d’inscriure al formulari en línia que trobaran a la web, per tal que quedi registrada a l’agenda i al mapa.

Des de COL·LABORAxPAISATGE, l’Associació de Micropobles i l’Ajuntament de Torrebesses us agraïm molt sincerament la vostra col·laboració per tal d’aconseguir arribar a tot el territori i convertir, per uns dies, la pedra seca en protagonista.

.

NOTA DE PREMSA

.