120 – Inauguració a Igualada de l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya”

El dijous 21 d’abril de 2022 va tenir lloc, a la Biblioteca Central d’Igualada,  la inauguració de l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya”, una mostra elaborada per l’Associació per la Pedra Seca i l’Arquitectura Tradicional (APSAT) i produïda per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’exposició romandrà fins el 21 de maig, i es podrà visitar: de dimarts a divendres de 10 a 13 h, les tardes de dilluns a divendres de 15,30 a 20, 30 h, i els dissabtes de 10 a 13,30 h.

Durant aquest temps està previst diverses activitats en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP).

L’acte el va presentat la directora de la Biblioteca Central d’Igualada Montserrat Lobato, després van parlar Martí Rom president de l’APSAT i Dolors García presidenta de l’IEP i va finalitzar amb la intervenció del regidor de cultura d’Igualada Pere Camps.

A continuació, Dolors García presidenta de l’IEP va fer un recorregut pels vint plafons de l’exposició explicant les explicant la diversitat i algunes de les característiques de les construccions.

.