96 – Amics de l’Arquitectura Popular: cursos a Guissona, El Vilosell i Guimerà

Els Amics de l’Arquitectura Popular ens complau informar-vos i convidar-vos a tres tallers de marges que es realitzaran aquesta primavera.  Entre altres objectius es pretén que els participants rebin una formació bàsica per aprendre a construir un marge amb la tècnica constructiva de la pedra en sec en tot el seu procés, coneguin els materials i a utilitzar correctament les eines de treballar la pedra. 


I això es farà intentant refer o restaurar totalment un marge sobre el que es treballa amb la màxima habilitat  possible i amb l’aparença que li escau. 

El primer “Curs d’iniciació a la construcció de marges”  es realitzarà a Guissona el proper dissabte, 9 d’abril, de 2022.

El divendres 8 d’abril, l’Andreu Serés realitzarà la xerrada “Marges de pedra seca: funció, tipologies i estructures associades” a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Guissona. Es tracta d’una xerrada inclosa dins el curs, però que no requereix inscripció i està oberta a tothom.

El segon és el “Taller d’iniciació a la construcció en pedra seca” que es realitzarà a El Vilosell els propers 15 i 16 d’abril de 2022.

El tercer és la  “3a jornada dels curs d’iniciació a la construcció de marges”” de Guimerà que es realitzarà  el dissabte, 21 de maig, de 2022. 

En els tres cartells adjunts i trobareu més de detalls de la seva organització.

.