34 – II Jornades anuals d’oficis i arquitectura tradicional als Ports

El cap de setmana del 19 i 20 de setembre del 2020 tindran lloc a Horta de Sant Joan (Terra Alta), les II Jornades anuals d’oficis i arquitectura tradicional als Ports. Un cicle de conferències, tallers i activitats entorn l’arquitectura tradicional i el Patrimoni Cultural Immaterial, organitzades per Ínclita Cultura Antropologia i l’Ajuntament d’Horta de Sant Joan, amb el suport del Ministerio de Cultura y Deporte del Gobierno de España i la col·laboració del Parc Natural dels Ports.

D’accés lliure i gratuït, les xerrades es realitzaran durant la tarda del dissabte 19 al Cinema Municipal. Diferents especialistes de referència en els àmbits de l’Antropologia i l’Arquitectura oferiran els seus coneixements i experiències al voltant del patrimoni arquitectònic rural. Es finalitzarà amb un tast de productes locals.

El diumenge dia 20, es durà a terme una sortida per l’espai construït dels Ports, un taller pràctic de construcció amb pedra en sec i una visita amb activitats familiars al Mas de Burot.

Lloc: Cinema Municipal d’Horta de Sant Joan. Avinguda Generalitat, número 13.

INSCRIPCIÓ

Fins el dia 17 de setembre, podeu fer la vostra inscripció i consultar més informació a:

inclitacultura@gmail.com o bé trucant al 632 782 367 o al 636 679 969

.