266 – 5ª Setmana de la Pedra Seca (2024)

Ens plau informar-vos de que la cinquena edició de la Setmana de la Pedra Seca tindrà lloc entre el 22 de novembre i l’1 de desembre de 2024.

Des de l’Associació de Micropobles de Catalunya i l’Ajuntament de Torrebesses ens posem una vegada més al capdavant de l’organització de la Setmana i hi posarem tot l’esforç per posar el focus en el patrimoni i agrupar el màxim de propostes. Novament, esperem poder comptar amb la vostra col·laboració per fer-ho possible i contribuir al coneixement i divulgació de la tècnica i construccions de pedra seca; així com de les entitats que treballen per la seva preservació arreu del territori.

A més, ens fa molta il·lusió explicar-vos també que en aquesta edició comptarem amb el suport de la Maite Oliva a l’equip organitzatiu. Estem segures de que el seu coneixement del projecte des de l’inici i del teixit associatiu al voltant de la pedra seca contribuiran a seguir consolidant la Setmana de la Pedra Seca i aprofitem aquestes ratlles per donar-li la benvinguda. Tant ella com la Mònica Carrasco, queden a la vostra disposició per tot allò que necessiteu i podeu contactar-hi a través del correu electrònic

info@setmanapedraseca.cat

Us convidem un any més a formar part de la Setmana de la Pedra Seca, ja sigui organitzant activitats o ajudant-nos en la seva difusió. Trobareu tota la informació i el formulari d’inscripció d’activitats per l’edició de 2024 al web oficial:

www.setmanapedraseca.cat ​

Notícia de la 5ª Setmana de la Pedra Seca:

https://www.setmanapedraseca.cat/noticies/la-5a-setmana-de-la-pedra-seca-es-celebrara-del-22-de-novembre-a-l1-de-desembre-de-2024

En nom de tot l’equip organitzador, gràcies una vegada més pel vostre suport i implicació.

.

.

.