248 – Jugant amb pedra seca

El nostre projecte consisteix en el desenvolupament de diversos jocs educatius sobre pedra seca accessibles en línia, com a part del PECT “Girona, Patrimoni Actiu”, realitzat pel grup de recerca GILAB de la Universitat de Girona. Aquests jocs han estat gamificats i adaptats per al públic escolar, amb l’objectiu de complementar el material existent amb una versió digital en forma de videojoc.


El nostre propòsit és fer els continguts més atractius i interactius per al públic jove i escolar, amb l’objectiu de sensibilitzar i involucrar la població local en el procés de valorització del patrimoni de pedra seca. Hem col·laborat amb experts en pedra seca per identificar els continguts a transmetre, i aquesta informació s’ha integrat en forma de minijocs amb un disseny flexible per adaptar-se a noves necessitats i perfils d’usuari.

Un dels jocs, “Pedra Sobre Pedra” (PSP), és un joc 3D multijugador, mentre que també hem creat un entorn de construcció de parets de pedra seca, on els usuaris poden agafar eines, treballar la pedra i simular la creació d’una paret.

Us convidem a explorar aquests jocs i a compartir-los amb qui pugui interessar-los. Si teniu comentaris, suggeriments o voleu col·laborar amb nosaltres per ampliar aquesta iniciativa, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Trobareu els jocs accessibles a través del següent enllaç: https://gilabserver.udg.edu/juga-amb-pedraseca/#/+

.

.

.

.