181 – Torrebesses: Concurs Fotografia Pedra Seca 2024

Bases

1. Objectius: En la catorzena edició del Concurs de Fotografia de la Pedra Seca, es vol retratar aquelles qualitats de la pedra que fan que esdevingui un patrimoni molt estimat i valorat per la seva gent. Poden participar en el concurs totes aquelles fotografies originals que tinguin com a referent el paisatge de pedra seca.


2. Participants: Poden participar totes aquelles persones que ho desitgin, siguin fotògrafs  professionals o aficionats, sempre que compleixin les bases del concurs.

3. Obres i format de presentació: Cada participant pot presentar com a màxim tres fotografies que no hagin estat premiades en cap altre concurs. No s’admetran fotomuntatges. Les dimensions de les fotografies han de ser de 20x30cm. Aquestes podran ser reproduïdes de forma gratuïta en qualsevol de les botigues de fotografia Fotollum. Es presentaran muntades en cartó-ploma de 40x50cm. D’altra manera no s’acceptaran. Les fotografies han de portar, al revers, el títol amb el qual es presenten i el lloc on han estat fetes. En cap cas, les fotografies portaran el nom de l’autor. Cada imatge anirà acompanyada d’un sobre tancat amb el títol de la fotografia. A l’interior hi constarà el nom i cognom de l’autor, l’adreça i un telèfon de contacte. No s’admetran fotografies les quals els drets de propietat no pertanyin a l’íntegrament del mateix participant del concurs.

.

.