136 – Segones Jornades de pedra seca a La Porta del Congost (Ulldemolins) – 6 i 7 de maig

.

Fruit de l’èxit de la primera edició de les Jornades de pedra seca a la Porta del Congost de l’any passat, reprenem la segona edició amb la voluntat d’oferir una altra oportunitat a les persones interessades en aprendre aquesta tècnica d’arquitectura tradicional tan característica del món rural i, alhora, generar espais de creació, divulgació i debat entre professionals del sector i altres persones que hi han treballat. Comptarem amb la col·laboració de mestres margers del territori, entitats i institucions que treballen per la preservació d’aquest Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO i que ens compartiran punts de vista i experiències enriquidores.

DISSABTE

9h a 19h – Taller teoricopràctic de tècniques constructives amb Marges Priorat i Relleu i Entorn (amb pausa per dinar i recuperar forces)

13:30h – Dinar populara càrrec de La Somereta (13€)

19:30h – Presentació: La pedra seca al Parc Natural de Montsant: patrimoni i gestióa càrrec del Parc Natural de la Serra de Montsant

21h – Sopar populara càrrec de La Somereta (10€)

DIUMENGE

10h a 11:30h – Ruta interpretativa del patrimoni de pedra seca d’Ulldemolinsamb en Xavier Solé Ubeda

12:15h – Presentació del pòster: Construccions de pedra seca a La Vall del Silenci a càrrec de l’Ajuntament d’Ulldemolins

12:15h a 13:15h – Taller infantil: Pedra a pedra. La construcció d’un paisatgeamb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili (per a infants a partir de 5 anys i joves fins a 12 anys)

13:30h – Dinar populara càrrec de La Somereta (13€)

15:30h – Taula oberta d’experiènciesamb convidades del territori

17h – Cloenda de les jornadesa càrrec de La Somereta

Si us voleu quedar a dinar o a sopar, indiqueu-nos-ho en aquest mateix formulari, i si us voleu allotjar al refugi, xafardegeu el plec de condicions de les reserves i ompliu-ne el formulari!

Totes les activitats són gratuïtes, però els tallers tenen places limitades, així que si us hi apunteu, comptem amb la vostra participació! En el cas d’inscriure-us-hi i no poder venir, us demanem que ens aviseu per poder alliberar la vostra plaça.

Us podeu inscriure i consultar tots els detalls al següent enllaç.

Si voleu més informació d’aquesta activitat poseu-vos en contacte amb naltros per telèfon al 722 29 75 52 o per correu a info@lasomereta.cat.


Ermita de Sant Antoni S, Ulldemolins, 433643 (Tarragona)
www.laportadelcongost.cat

.