132 – Jornada de Pedra Seca El Pla de Manlleu (Aiguamurcia), el 18 de març

.

L’Agrupació d’Agricultors del Pla de Manlleu creada fa quinze anys per donar a conèixer el valor de les nostres vinyes i  territori, sempre des d’un vessant respectuós amb l’entorn i que vol fer un pas més apostant per la sostenibilitat, ha engegat un projecte de recuperació de boscos, camins i construccions de pedra seca, algunes de les quals força malmeses, amb l’objectiu de fer del nostre territori un lloc cuidat, sostenible i que sigui atractiu. 

Per aquest motiu, el dia 18 de març d’enguany al Pla de Manlleu (Aiguamurcia, Tarragona) es farà la primera jornada de la pedra seca de la Zona +500.

L’acte consistirà en un taller en el qual s’explicarà la tècnica de construcció, les eines i restaurarem una barraca per  part d’un marger. En acabar hi haurà un tast de vins de la Zona +500 maridat amb productes locals. 

Tot seguit es farà un dinar que finalitzarà amb una taula rodona per presentar el projecte i debatre aspectes d’interès.

Adjuntem programa de la jornada: 

10.00 Trobada al Pla de Manlleu, al CAFÉ del poble, carrer Selma s/n. Benvinguda, presentacions, i sortida cap al camp de treball.

10.30.- Taller. Teoria i pràctica.

13.30.- Finalitza el taller. Degustació de vins de la zona +500 maridats amb productes locals.

14.30.- Dinar al Cafè del poble.

MENÚ: amanida i botifarrada amb torrades de pa de pagès. Postres, vi, aigua i cafès

16.00.- Taula rodona on podran participar tots els assistents.

18.00.- Fi de la trobada i repartiment de diploma acreditatiu d’haver-hi  participat

PREU: Taller i tast 15.-€

DINAR: 15.-€

.