130 – Inauguració a la Sénia de l’exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca a Catalunya”

El passat dijous 2 de juny es va inaugurar a la Sénia l’exposició “Tota pedra fa paret” produïda per la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i la Associació per la Pedra Seca i l’arquitectura Tradicional (APSAT).

A la inauguració hi va assistir la Directora dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre del Departament de Cultura, la Sra. Victòria Almuni i per part de l’ajuntament de la Sénia el regidor de Cultura David Capitan i la regidora de Comerç Araceli Michavila. El Centre d’Estudis Seniencs i el Campus Extens de la URV a la Sénia han estat els encarregats de portar al nostre poble aquesta exposició. Durant la inauguració la Sra. Victòria Almuni va explicar als assistents els continguts de l’exposició, destacant els seus continguts així com la declaració de patrimoni immaterial de la humanitat per part de la UNESCO.

Aprofitant l’avinentesa de l’exposició s’exposen una selecció de fotografies d’elements de pedra seca del nostre terme municipal destacant principalment casetes i marges. Les fotografies han estat cedides pel senyor Roberto Llobregat i són una petita mostra del seu fons. L’exposició es podrà veure a la Casa de Cultura de la Sénia fins el proper dia 2 de juliol en horari de dijous i divendres de 18 a 20 h. i dissabtes de 10 a 13 h.

.