286 – 5ª Setmana de la Pedra Seca (2024)

Ens plau recordar-vos que la cinquena edició de la Setmana de la Pedra Seca tindrà lloc entre el 22 de novembre i l’1 de desembre de 2024.

Les inscripcions estan en marxa i ja tenim una vintena d’activitats confirmades a diferents punts de Catalunya. Amb l’objectiu de garantir una millor difusió de les activitats, les inscripcions estaran obertes fins al 14 de novembre. Per aquest motiu us agrairem que ens ajudeu en la difusió de la iniciativa i els terminis.

Us convidem un any més a formar part de la Setmana de la Pedra Seca organitzant activitats, o bé, ajudant-nos en la difusió de la iniciativa per aconseguir que el ventall de propostes sigui més ampli i que arribin també a la ciutadania.

Novament, esperem poder comptar amb la vostra col·laboració per fer-ho possible i contribuir al coneixement i divulgació de la tècnica i construccions de pedra seca; així com de les entitats que treballen per la seva preservació arreu del territori.

Trobareu tota la informació de la Setmana, el formulari d’inscripció d’activitats , així com el nou cartell editable per l’edició de 2024 al web: www.setmanapedraseca.cat

Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic:info@setmanapedraseca.cat

En nom de tot l’equip organitzador, gràcies una vegada més pel vostre suport i implicació.

.

.